Vacatures

Om verder te groeien zijn er altijd meer filmers, editors en redactieleden nodig. Als je belangstelling hebt, kun je je aanmelden op e-mail adres info@westergo.tv

WestergoTV is de naam van de lokale televisie van Noordwest Friesland (Harlingen en de Waadhoeke) en is de televisiepoot van de samenwerkende omroepen Radio Stad Harlingen (RSH) en Omroep Eenhoorn, dé lokale radio-omroepen voor Noordwest Friesland.

WestergoTV bevindt zich in de opbouwfase en heeft de ambitie in vijf jaar uit te groeien naar dé herkenbare televisiezender van de regio Noordwest Friesland.

(On)ervaren Montagespecialisten Davinci Resolve, Adobe Premiere Pro, Final Cut Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers (16 jaar en ouder) die het ruwe beeldmateriaal monteren tot kant en klaar uit te zenden films. Voor een opleiding/training kan worden gezorgd. We gebruiken Davinci Resolve, eventueel met aangepaste toetsenbord voor overige video-montage-programma’s.

(On)ervaren cameravrouwen en -mannen Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers (16 jaar en ouder) die in en buiten de studio opnames maken van uit te zenden onderwerpen. Voor een opleiding/training kan worden gezorgd.

(On)ervaren camerajournalisten (camjo’s) Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers (16 jaar en ouder) die buiten de studio geheel zelfstandig opnames maken (presenteren én filmen) van uit te zenden onderwerpen. Voor een opleiding/training kan worden gezorgd.

Presentatoren (m/v) Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers (16 jaar en ouder) die uit te zenden programma’s presenteren en/of samen met cameramensen uit te zenden items presenteren op locatie. Voor een opleiding/training kan worden gezorgd.

Redactieleden (m/v) Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers (16 jaar en ouder) die uitzendingen en filmopnames voorbereiden, de agenda van nieuwswaardige onderwerpen uit de regio up-to-date houden en nieuwsberichten op de website opstellen en plaatsen. Voor een opleiding/training kan worden gezorgd.

Management assistent (m/v) Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilliger(s) (16 jaar en ouder) die in organisatorische zin de spil vormt bij Westergo TV. Daarnaast kan de assistent ook inhoudelijke inbreng leveren voor uit te zenden programma’s en items.